Η SE στο Cloud Computing Conference

Η Schneider Electric συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στο Cloud Computing Conference, το οποίο πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρόνια στις 20 Μαρτίου.


Το φετινό συνέδριο, με θέμα ‘Get the most of your cloud energy’, είχε στόχο να ενημερώσει την κοινότητα των διευθυντικών στελεχών Πληροφορικής και Business

σε στρατηγικό πλέον επίπεδο για τις πολιτικές χάραξης της επόμενης μέρας, το όραμα και πώς αυτό βρίσκει εφαρμογή τόσο σε επίπεδο επιχείρησης όσο και γενικότερα χώρας.


Συγκεκριμένα στην 2η ενότητα με θέμα «Power to the Cloud – Orchestrating Space, Power and Cooling», συμμετείχε ο κ. Attila Szarka, Business Development Manager, Schneider Electric, ο οποίος υπογράμμισε τις αλλαγές που φέρνει αυτή η νέα εποχή και τη συσχέτιση του cloud με τα Data Centers. Στη συνέχεια παρουσίασε λύσεις και εφαρμογές της Schneider Electric, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή λειτουργία τους.


Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου τέθηκε και παρουσιάστηκε ένα μεγάλο εύρος θεματολογίας σχετικά με τη μετάβαση στο Cloud, όπως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα, γιατί το Cloud είναι απαραίτητο σήμερα από οικονομικής, business και τεχνολογικής άποψης, ποια είναι τα κρίσιμα θέματα και οι ερωτήσεις που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των cloud-based systems καθώς και τα πιθανά οφέλη αλλά και τις προκλήσεις κατά τη διαδικασία μετάβασης στο Cloud.


Στο Συνέδριο παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στελέχη του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα τόσο από την πλευρά των επιχειρήσεων (CIOs, Διευθυντές Πληροφορικής, Οργάνωσης, και άλλων business functions) όσο και από την πλευρά των κατασκευαστών / προμηθευτών / integrators / συμβούλων καθώς και στελέχη από τις οικονομικές διευθύνσεις και το ανώτερο management επιχειρήσεων και οργανισμών δημιουργώντας μια ισχυρή ευκαιρία networking με τη βιομηχανία της Πληροφορικής στην Ελλάδα και αναλύοντας την αξία του Cloud Computing σε όλες τις βαθμίδες των decision makers.


Keywords
Τυχαία Θέματα