H LG επεκτείνει την εγγύηση 0 Pixel

Από 1η Οκτωβρίου οι καταναλωτές επωφελούνται από την εγγύηση 0 Pixel σε ακόμη περισσότερα μοντέλα monitor και monitor TV.


Η LG Electronics (LG), κορυφαία εταιρεία στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας, επεκτείνει την εγγύηση 0 Pixel για όλες τις σειρές Monitor και Monitor TV από 17 έως και 27 ίντσες.


Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο

«πακέτο» εγγύησης 0 Pixel και on-site 2 ετών που έως το τέλος Σεπτεμβρίου ίσχυε για monitors από 17 έως και 24 ίντσες. Από 1 Οκτωβρίου η εγγύηση επεκτείνεται και ισχύει πλέον και για τα μοντέλα έως και 27 ίντσες. Η LG αναδεικνύει την ποιότητα των προϊόντων της, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία που παρέχει και επεκτείνει την εγγύηση 0 Pixel, με την οποία δεσμεύεται για την άμεση παραλαβή και αντικατάσταση της οθόνης ακόμα και για 1 καμένο pixel.


Τα monitors της LG έχουν εξαιρετική απόδοση, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις παγκοσμίως. Η υψηλή ποιότητα της εικόνας, τα ζωντανά χρώματα, η έξυπνη συνδεσιμότητα καθώς και ο υψηλός σχεδιασμός είναι κάποια μόνο από τα χαρακτηριστικά που φέρνουν τα monitors της LG στην πρώτη θέση.


Keywords
Αναζητήσεις
καμένο pixel
Τυχαία Θέματα