GO Public και βγείτε κερδισμένοι

Πάρε μέρος στο νέο παιχνίδι των Public στο Facebook, φέρε τους φίλους σου και κέρδισε μια ολοκληρωμένη συλλογή Apple και πολλά πλούσια δώρα.

Τα καταστήματα Public (www.public.gr), εγκαινιάζουν το νέο παιχνίδι GO Public στο Facebook

και καλούν το κοινό να πάρει μέρος και να κερδίσει πλούσια δώρα. Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της κοινωνικής επιρροής του παίκτη, με την πρόσκληση φίλων στην Facebook παρέα των Public.


Η διαδικασία είναι απλή. Ο παίκτης κάνει “Like” στη σελίδα των Public στο Facebook και εγγράφεται στο Facebook app GO Public. Κάθε παίκτης που λαμβάνει μέρος πρέπει να προσκαλέσει τους φίλους του να κάνουν κι εκείνοι “Like” στη σελίδα. Η βαθμολογία του παίκτη εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που θα αποδεχτούν την πρόσκλησή του, καθώς και από τις προσκλήσεις που θα κάνουν αυτοί με τη σειρά τους.


Στις 31/12 θα αναδειχθούν οι 10 παίκτες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, ανάμεσα στους οποίους θα γίνει η κλήρωση που θα αναδείξει τον υπερτυχερό που θα κερδίσει ένα ολοκληρωμένο Apple Collection (iMac , iPad 2, iPhone 4, Mac Book Pro, iPod Nano, Apple keyboard, Hands free Apple, Apple magic mouse)! Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ! Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα μπουν επίσης σε κλήρωση για να κερδίσουν μεγάλα δώρα τεχνολογίας: υπολογιστή Sony Vaio, τηλεοράσεις Samsung, Ipad 2, HTC tablet, Mac Book Air.


Αξίζει να σημειωθεί πως το concept και η υλοποίηση του GO Public ανήκει στην wow group.

Keywords
Τυχαία Θέματα