Epson: Συνάντηση στελεχών από την Ευρώπη

Η Epson Ελλάδος οργάνωσε κομβική συνάντηση στελεχών και συνεργατών από την Κεντρική και ΝΑ Ευρώπη.

Η Epson Hellas από την Τετάρτη 20 έως την Παρασκευή 22 Απριλίου διοργάνωσε την ετήσια συνάντηση στελεχών και συνεργατών της από την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη στην Ελλάδα,

με στόχο την ανακοίνωση της κεντρικής στρατηγικής και την συζήτηση επί των στόχων και επιχειρηματικών επιδιώξεων της εταιρείας για το νέο οικονομικό της έτος (Απρίλιος 2016 – Μάρτιος 2017).

Παρά τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, η Epson στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα, αποδεικνύοντας μέσω αυτής της συνάντησης, ότι η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης επιχειρηματικών εξελίξεων και αναπτυξιακών στόχων. Μετά το πέρας του συνεδρίου, στελέχη και συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα ιστορικά αξιοθέατα της πόλης των Αθηνών και να ανακαλύψουν τις ομορφιές της χώρας μας.

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που αυτή τη χρονιά φιλοξενήσαμε στελέχη και συνεργάτες της Epson από πολλές και σημαντικές Ευρωπαϊκές χώρες. Ανταλλάξαμε απόψεις και σχεδιάσαμε την νέα μας στρατηγική, υπηρετώντας αδιάλειπτα το στόχο να προσφέρουμε, σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, ακόμη περισσότερα σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές διατηρώντας τη θέση της εταιρείας, ως ηγέτη καινοτομίας στις τεχνολογίες της εκτύπωσης και της προβολής».

Keywords
Τυχαία Θέματα