Athens Video Games Forum στο Divani Caravel Hotel στις 07 Μαΐου, 2023

Το Athens Video Games Forum θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2023, στο πολυτελές ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel στις 12.00 με 20.00.

Αυτό το πρωτοποριακό και πρώτο στο είδος του Forum θα συγκεντρώσει μια ποικιλία από παίκτες, οργανισμούς, επιχειρήσεις και πολιτικές προσωπικότητες για να συζητήσουν την τρέχουσα κατάσταση και τις μελλοντικές προοπτικές της ελληνικής βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών σε όλες τις μορφές και

πτυχές της.

Το Athens Video Games Forum θα περιλαμβάνει τέσσερις ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε πάνελ και παρουσιάσεις ελληνικών παιχνιδιών και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε διάφορες πτυχές του χώρου των games:

• Esports: Μια ολοκληρωμένη ματιά στην ανταγωνιστική σκηνή του gaming στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας τις τελευταίες τάσεις και ευκαιρίες. 

• ΜΜΕ/Social Media: Μια εξέταση των τρόπων με τους οποίους τα βιντεοπαιχνίδια επηρεάζουν τον πολιτισμό, την κοινωνική αλληλεπίδραση και την επικοινωνία.

• Βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών στην Ελλάδα: Μια εις βάθος ανάλυση της τοπικής αγοράς, διερευνώντας προκλήσεις, ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης.

Video Games Made in Greece: Μια επίδειξη του δημιουργικού ταλέντου πίσω από μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα, σε συνδιοργάνωση με το Game Developers Association Greece. 

Με ειδικούς ομιλητές και δυναμικές συζητήσεις σε πάνελ, το Athens Video Games Forum στοχεύει να προωθήσει τον διάλογο, τη συνεργασία και την καινοτομία στην ελληνική κοινότητα βίντεο παιχνιδιών. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να περιμένουν μια μέρα γεμάτη ευκαιρίες δικτύωσης, συζητήσεις που προκαλούν σκέψη και πληροφορίες για το μέλλον της βιομηχανίας βίντεο παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Είσοδος Δωρεάν:

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε προτείνεται προ-εγγραφή μέσω gamesforum.grΑλλιώς μπορείτε να εγγραφείτε στην reception της εκδήλωσης την μέρα του event. To Athens Video Games Forum θα προβληθεί επίσης μέσω stream στο gamesforum.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα