Το πρώτο πανευρωπαϊκό Loyalty White Paper για 24 αγορές

Πώς διαμορφώνεται η αγορά του Loyalty σε 24 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας; Ποιες αγορές έχουν το υψηλότερο Loyalty Membership και ποιες το χαμηλότερο;

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία απήχησης και ποια είναι κυρίαρχα σε κάθε αγορά; H έρευνα «Understanding Loyalty in Europe», που πραγματοποιήθηκε από το Loyalty agency Mando-Connect και την εταιρεία online ερευνών και data analytics

YouGov, θα παρουσιαστεί στο 5ο συνέδριο Customer Loyalty Management, που διοργανώνει η Boussias Events στην OTEAcademy, στις 20 Σεπτεμβρίου.

Την έρευνα θα παρουσιάσει live από το Λονδίνο η Charlie Hills, Managing Director & Head of Strategy της Mando-Connect. Η Charlie, συγγραφέας της έρευνας και οικοδέσποινα του podcast Let’s Talk Loyalty στο Λονδίνο, θα παρουσιάσει την έρευνα σε μια ομιλία με τίτλο «Unlocking loyalty insights across Europe».

Οι επαγγελματίες του Loyalty θα αντλήσουν γνώσεις αλλά και έμπνευση από τα καλύτερα προγράμματα Loyalty που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ευρωπαϊκή αγορά. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.loyaltyconference.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα