Το Bard της Google λανσάρεται και στην Ελλάδα

Σε περισσότερες χώρες και γλώσσες είναι, πλέον, διαθέσιμη η υπηρεσία AI της Google Bard, μεταξύ των οποίων και στα ελληνικά, ενώ διατίθενται και νέες λειτουργίες οι οποίες υπόσχονται ότι θα βοηθήσουν τον χρήστη να προσαρμόσει την εμπειρία του, να ενισχύσει τη δημιουργικότητά του και να φέρει σε πέρας περισσότερα tasks.

«Για να γίνει εφικτή αυτή η επέκταση, έχουμε συνεργαστεί στενά με ειδικούς, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και ρυθμιστικές αρχές. Παρέχοντας το Bard σε όλο και περισσότερες

περιοχές και γλώσσες, με την πάροδο του χρόνου, θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τις αρχές AI της Google ως οδηγό, να ενσωματώνουμε τα σχόλια των χρηστών και να λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Bard θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη: 1. Να ακούει τις απαντήσεις του Bard (διαθέσιμη σε περισσότερες από 40 γλώσσες και σύντομα και στα ελληνικά). 2. Να προσαρμόζει εύκολα τις απαντήσεις του Bard σε πέντε διαφορετικές επιλογές -απλό, μακρύ, σύντομο, επαγγελματικό ή ανεπίσημο (διαθέσιμη στα αγγλικά και σύντομα σε νέες γλώσσες). 3. Να καρφιτσώνει, οργανώνει και τροποποιεί συνομιλίες. 4. Να εξάγει κώδικα σε περισσότερα σημεία. 5. Να μπορεί να μοιραστεί απαντήσεις με φίλους. 6. Να χρησιμοποιεί εικόνες (διαθέσιμη στα αγγλικά και σύντομα σε περισσότερες γλώσσες).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bard, Google, Ελλάδα,Bard, Google, ellada