Το Your Directors Club πραγματοποίησε την πρώτη του εκδήλωση για το 2023

Το Your Directors Club πραγματοποίησε την πρώτη του εκδήλωση για το 2023 με τίτλο «Happy 2023 with New Year’s Resolutions» και παράλληλα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεων (Lunch Circles) που διοργανώνει ο οργανισμός για να ενισχύσει τα μέλη του στη διαχείριση κομβικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά στον ρόλο τους.

Έγινε σύντομος απολογισμός για

τη χρονιά που πέρασε, τονίζοντας τις βασικότερες επιτυχίες και δράσεις του οργανισμού και παρουσιάστηκε το πλάνο για τη νέα χρονιά. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μέλη του Your Directors Club να μοιράζονται τους στόχους τους για το 2023, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο, να εξηγούν γιατί έθεσαν αυτούς τους στόχους και πώς θα τους επιτύχουν.

Το Lunch Circle έκλεισε με την ιδρύτρια και CEO, Γεωργία Καρτσάνη, να κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το Your Directors Club υποστηρίζουν οι ALD Automotive (Strategic Partner), Fedex και Theofylaktos (Diamond Partners), Pressious Arvanitidis, InfoQuest Technologies και Schneider Electric (Golden Partners), AGT Constructions και Census Labs (Silver Partners), Sargia Partners (Coaching Partner), Boussias και Euro2day (Media Partners) και η GEP (H&S Partner).

Keywords
Τυχαία Θέματα