Ετήσια πιστοποίηση βιωσιμότητας για την ACS

H ACS έλαβε την ετήσια πιστοποίηση βιωσιμότητας με χάλκινο μετάλλιο από την EcoVadis. Η μεθοδολογία της πιστοποίησης καλύπτει 7 δείκτες διαχείρισης, με 21 κριτήρια βιωσιμότητας, σε 4 θεματικές: Περιβάλλον, Εργασία και Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δεοντολογία και Βιώσιμες Προμήθειες.

Βασίζεται σε πρότυπα, όπως το GRI, το UNGC και το ISO 26000 και εποπτεύεται από διεθνή επιστημονική επιτροπή. Σημειώνεται ότι στη θεματική Εργασία & Ανθρώπινα Δικαιώματα, η ACS

περιλαμβάνεται στο 9% των καλύτερων εταιρειών του κλάδου των ταχυδρομείων και των ταχυμεταφορών και στη θεματική Δεοντολογία, η ACS περιλαμβάνεται στο 26%.

Η Έλια Χάραρη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Εταιρικής Βιωσιμότητας της ACS, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την πιστοποίηση που λάβαμε από την EcoVadis. Κι αυτό, διότι αποτελεί για εμάς μια αναγνώριση των προσπαθειών μας για την υλοποίηση της ESG στρατηγικής μας. Ως ACS, μεριμνούμε για τη συνεχή εξέλιξη των εργαζομένων μας μέσω προγραμμάτων κατάρτισης και εκπαίδευσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα