Το Shopflix.gr γιορτάζει δύο χρόνια λειτουργίας

Το Shopflix.gr συμπληρώνει δύο χρόνια παρουσίας στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με αφορμή τα δεύτερα γενέθλιά του, ξεκινά έναν ολόκληρο μήνα γιορτής και προσφέρει δώρα, κουπόνια, αποκλειστικά προνόμια και εκπλήξεις για όλους τους πελάτες του, που θα ανανεώνονται καθημερινά.

Κατά τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, το Shopflix λάνσαρε τη νέα του εφαρμογή, για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία στην πλοήγηση, προσέφερε πάνω από 680 σημεία παράδοσης σε κάθε γωνιά της χώρας και με το πρόγραμμα Ecoflix, εισήγαγε για

πρώτη φορά στην Ελλάδα, πρόγραμμα αντιστάθμισης των εκπομπών άνθρακα για κάθε προϊόν.

Επιπλέον, έκανε άλλο ένα βήμα στον τομέα των υπηρεσιών με την online έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων και την υπηρεσία Shopflix Tickets. «Τα δεύτερα γενέθλια του Shopflix βρίσκουν όλη του την ομάδα του να εργάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας που έρχεται σε λίγες μέρες.

Μίας υπερσύγχρονης πλατφόρμας που σχεδιάστηκε ακούγοντας τις ανάγκες πελατών και συνεργατών και έχει στόχο να απογειώσει την εμπειρία τους, αλλά και να επιβεβαιώσει αυτό που ορίζει το Shopflix: μία σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά», αναφέρει η εταιρεία.

Keywords
Αναζητήσεις
to-shopflixgr-giortazei-dyo-chronia-leitourgias.htm
Τυχαία Θέματα