Στον «αέρα» η πρώτη καμπάνια του ΤΕΚΑ από Choose και Stratcom

H πρώτη εκστρατεία επικοινωνίας του Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ), στα 2 χρόνια λειτουργίας του, βρίσκεται στον «αέρα» και απευθύνεται στη νέα γενιά εργαζομένων, προκειμένου να ενημερώσει για τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της κεφαλαιοποιητικής επικουρικής ασφάλισης. Την καμπάνια επιμελήθηκαν οι Choose και Stratcom.

Με κεντρικό μήνυμα «Επένδυσε σήμερα στο δικό σου αύριο!», η καμπάνια παρουσιάζει τα στοιχεία που διαφοροποιούν το νέο σύστημα, προς όφελος των νέων ασφαλισμένων, όπως

είναι η δημιουργία του «ατομικού κουμπαρά» για την αποταμίευση των εισφορών επικουρικής ασφάλισης, η κρατική εγγύηση των εισφορών και η προοπτική για υψηλότερες επικουρικές συντάξεις, η δυνατότητα για συνεχή και πλήρη έλεγχο του ατομικού λογαριασμού μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής myTEKA.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός της καμπάνιας επενδύει στα πρόσωπα των τριών νεαρών πρωταγωνιστών της, τα οποία κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού, με τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια τους. Η οπτική ταυτότητα χτίζεται γύρω από το σύμβολο √, που αποτελεί μέρος του λογότυπου του ΤΕΚΑ και λειτουργεί ως πλαίσιο για τέσσερα διαφορετικά πορτρέτα νέων ανθρώπων – τρία ατομικά και ένα ομαδικό.

Η καμπάνια «τρέχει» σε TV, Radio, print, websites, Google & SoMe. Το video προβλήθηκε πρώτη φορά στην επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΚΠΙΣΝ στις 13/3, από τις Choose και Stratcom.

Keywords
Τυχαία Θέματα