Στην Μπάρμπα Στάθης τo 80% της Χαλβατζής Μακεδονική

Στην εξαγορά του 80% της εταιρείας Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ, μίας ελληνικής εταιρείας με μακρά παρουσία στον κλάδο της αγροδιατροφής, προχώρησε η Μπάρμπα Στάθης, θυγατρική της Vivartia. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1972 από τον Βλάση Χαλβατζή, ενώ το 1989 ανέλαβαν τα παιδιά

του, Βασίλης και Λεωνίδας.

Τα βασικά προϊόντα που παράγει και διαθέτει στην αγορά η Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ είναι λαχανικά στον ατμό, έτοιμες σαλάτες λαχανικών και οσπρίων και φρουτοσαλάτες χωρίς ζάχαρη, με το σήμα «Αγρόκηπος Χαλβατζή».

Επιπλέον, διαθέτει μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού και λαχανικά σε άλμη, με τα σήματα «Οικογένεια Χαλβατζή» και «Μακεδονική».

Ο Αντιπρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάρμπα Στάθης, Νικήτας Ποθουλάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε το επενδυτικό μας πρόγραμμα, υπογραμμίζοντας την πίστη της Μπάρμπα Στάθης στις δυνατότητες και τις προοπτικές του ελληνικού πρωτογενούς τομέα και της εθνικής οικονομίας».

Ο Λεωνίδας Χαλβατζής, ο οποίος παραμένει Διευθύνων Σύμβουλος της Χαλβατζής Μακεδονική, επεσήμανε: «Σήμερα το όραμά μας μεγεθύνεται, το αποτύπωμά μας γίνεται εντονότερο και αποκτά υψηλότερη ταχύτητα, με ευρύτερα οφέλη για την τοπική κοινωνία και την ελληνική οικονομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα