Στην Bacardi η πρώην CMO της Kraft Heinz

Η πρώην CMO της Kraft Heinz στη Βόρεια Ευρώπη, Irina Rodina, ανέλαβε τη διεθνή θέση της Senior Vice President Marketing Strategy and Operations της Bacardi. Η Bacardi είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αλκοολούχων ποτών στον κόσμο με brands όπως τα Martini, Grey Goose και Patrón, καθώς και το ίδιο το Bacardi, το ρούμι με τις δεύτερες μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο.

Η

Rodina θα είναι υπεύθυνη για το strategic alignment και μετασχηματισμό marketing σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων με τα media, των data and analytics, και της καινοτομίας. Σε ανάρτησή της στο Linkedin, εξήρε την «entrepreneurial κουλτούρα» της εταιρείας και ανέφερε ότι στόχος της είναι να βοηθήσει τους marketers «να κάνουν αυτό που κάνουν καλά -να δημιουργούν στιγμές που μετράνε».

Θα αναφέρεται στον global CMO της Bacardi, Ned Duggan, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο αυτό στο τέλος του 2022. Κατά τη διάρκεια της πορείας της στην Kraft Heinz, επέβλεψε το λανσάρισμα της πρώτης της global brand πλατφόρμας «It has to be Heinz» καθώς και το «πάντρεμα» σάλτσας ζυμαρικών με τη βότκα Absolut.

(Πηγή: Marketingweek.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bacardi, CMO,Kraft Heinz