Στη We Are Pi το global brand transformation της Virgin Active

Στη We Are Pi επέλεξε η Virgin Active να αναθέσει το παγκόσμιο repositioning του brand της, σε συνέχεια ενός spec όπου συμμετείχαν αρκετά agencies. Η We Are Pi θα συνεργαστεί με τον Group Chief Executive της Virgin Active, Dean Kowarski και τον Group Chief Marketing Officer της, Andy Tomkins, με σκοπό να αναπτύξουν «μια

ανανεωμένη και εξελιγμένη brand πλατφόρμα και ταυτότητα».

Επιπλέον, το agency έχει ήδη λάβει το brief για τη δημιουργία παγκόσμιας εταιρικής καμπάνιας με σκοπό να την «τρέξει» αργότερα μέσα στο έτος. «Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τη ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο μέσω του wellness και να μεταμορφώσουμε τη Virgin Active από “απλώς ένα γυμναστήριο” σε ένα ηγετικό παγκόσμιο club social wellness», δήλωσε ο Andy Tomkins.

Ο Chief Executive της We Are Pi, Alex Bennett-Grant, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία τους με τη Virgin Active σε αυτό το πρωτοποριακό, όπως το χαρακτήρισε, εγχείρημα. Προσέθεσε δε ότι «η ομάδα της We Are Pi είναι προσηλωμένη στο να υλοποιήσει ένα brand experience το οποίο θα έχει απήχηση παγκοσμίως και θα αποτελεί ένα νέο σημείο αναφοράς στο industry του wellness».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα