Συνεργασία Disney Advertising και Walmart Connect

Σε συμφωνία προχώρησαν η Disney Advertising και η Walmart Connect, για τη σύνδεση των customer purchase data της δεύτερης με τα εσωτερικά streaming audience insights της πρώτης, μέσω του Disney Audience Graph, οδηγώντας στη βελτίωση των κοινών client campaigns. Στόχος είναι ο εντοπισμός του επιθυμητού κοινού και η μέτρηση του αντικτύπου των καμπανιών των advertisers, καθώς και η αντιμετώπιση ζητημάτων τοποθέτησης

μέσων «επικάλυψης».

«Με απλά λόγια, δίνουμε τη δυνατότητα στους advertisers να σχεδιάζουν, να αγοράζουν και να μετρούν με αυτοματοποιημένο τρόπο, ενώ φέρνουμε τους marketers πιο κοντά στην κατανόηση της πρόθεσης αγοράς και των πραγματικών αποτελεσμάτων», δηλώνει ο Jamie Power, Senior Vice President of addressable sales της Disney.

Η Walmart αναφέρει ότι 145 εκατ. πελάτες ψωνίζουν από τον retailer in-store και μέσω online πλατφoρμών και με την Disney τώρα, οι advertisers μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για τις full-funnel καμπάνιες τους για να προσεγγίσουν τους πελάτες «όπου και αν streamάρουν περιεχόμενο της Disney». Η Disney αναφέρει ότι είναι η πρώτη φορά που τα retail media data μεταφέρονται σε programmatic κανάλια σε όλο streaming footprint της.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα