Σε Unlimited Creativity και Curious Ahead ανέθεσε η Pharmasept

Το σύνολο της επικοινωνίας της.

Τις εταιρείες Unlimited Creativity και Curious Ahead του ομίλου V+O επέλεξε η εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων Pharmasept, ως στρατηγικούς συνεργάτες για το σύνολο των επικοινωνιακών αναγκών της. Στόχος της εταιρείας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός 360Ο επικοινωνιακού προγράμματος και η δημιουργία μίας ενιαίας εταιρικής ταυτότητας μέσα από μία φρέσκια προσέγγιση.

Συγκεκριμένα, η Unlimited Creativity αναλαμβάνει τη δημιουργική

διαμόρφωση της επικοινωνίας, καθώς και τον σχεδιασμό και υλοποίηση ενός πλάνου ενεργειών Above & Below the line, τόσο σε επίπεδο corporate brand, αλλά και για τα επιμέρους προϊόντα. Η Unlimited Creativity θα είναι ταυτόχρονα υπεύθυνη για τον δημιουργικό σχεδιασμό σε όλο το φάσμα των αναγκών του brand.

Αντίστοιχα, η Curious Ahead αναλαμβάνει όλη την digital στρατηγική και επικοινωνία του brand στο διαδίκτυο, τη δημιουργία engaging περιεχομένου σε όλα τα digital touchpoints, καθώς και του Performance Marketing με στοχευμένες digital Media καμπάνιες. Στον «αέρα» βρίσκεται ήδη η νέα επικοινωνία της μάρκας, με ανανεωμένο visual identity και με κεντρικό μήνυμα «Αληθινή φροντίδα για κάθε επιδερμίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα