Προσφορά του Dettol στον ΕΟΔΥ

Για την προστασία των εργαζομένων στις κινητές μονάδες.

To Dettol με σκοπό την προστασία των εργαζομένων στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ για την ανίχνευση και τον έλεγχο πιθανών κρουσμάτων Covid-19, προσφέρει στον ΕΟΔΥ 6,5 τόνους αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων. Μιλώντας για τη δωρεά, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, ανέφερε:

«Είμαστε ευγνώμονες στην Reckitt Benckiser Healthcare και στο Dettol για τη σημαντική δωρεά τους στον ΕΟΔΥ και στο ελληνικό κοινό.

Ο ΕΟΔΥ είχε τεράστια υποστήριξη από επιχειρήσεις, κοινότητες, κοινωνικές ομάδες και άτομα από την αρχή αυτής της κρίσης και γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες». Από την πλευρά του, ο Νίκος Τσακαλάκης, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Reckitt Benckiser Healthcare, δήλωσε σχετικά: «Για μας στην μεγάλη οικογένεια της Reckitt Benckiser Healthcare και στην οικογένεια του Dettol ειδικότερα, όραμα και σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των σύγχρονων καθημερινών αναγκών για υγιεινή καθαριότητα και αντιβακτηριδιακή προστασία, που έχει σαν αποτέλεσμα πιο υγιή και χαρούμενη καθημερινότητα για τους ανθρώπους».

Keywords
Τυχαία Θέματα