Το Packaging κυρίαρχο της Ermis Branding & Design shortlist

Cross category, από την Beetroot οι περισσότερες συμμετοχές.

Με την ενότητα Packaging να προχωρά στην τελική ευθεία με τις περισσότερες προκριθείσες συμμετοχές ανακοινώθηκε η Branding & Design shortlist των φετινών Ermis Awards. Συγκεκριμένα, τις 16 shortlist της ενότητας Packaging ακολουθούν οι 14 της ενότητας Visual Communication, οι 10 της Corporate Identity, οι 7 της Digital Design,

ενώ από 3 shortlist μετρούν οι ενότητες Environmental Branding & Design και Motion Graphics. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κατηγορίες Λογότυπο & Εφαρμογές / FMCG (Corporate Identity), Βιβλία (Visual Communication) και Εφαρμογές για Social Media (Digital Design) καμία υποψηφιότητα δεν κατάφερε να περάσει στη shortlist.

Σε επίπεδο agencies, η Beetroot μετρά 10 shortlist συμμετοχές, οι Busybuilding και Caparo design crew από 6 έκαστη, οι Luminous Design Group και Sputnik design team/ Linakis digital από 4, οι MNP και K2Design από 3, ενώ από 2 συμμετοχές διαθέτουν οι 2Yolk, G Design Studio, Soul Creative Agency, Semiotik Design Agency και Abnormal Studio.

Με μία προκριθείσα συμμετοχή παρουσία στη λίστα έχουν και οι AG Design Agency, The Newtons Laboratory, Bob Studio, Komodo design studio, Chris Trivizas, Admine και Isobar. Υπενθυμίζεται ότι φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, δεν θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής. Τα βραβεία αναμένεται να ανακοινωθούν διαδικτυακά, γύρω στο τέλος Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα