Πρόεδρος της πρωτοβουλίας Future-Ready Business ο Σίμος Αναστασόπουλος

O Σίμος Αναστασόπουλος ανέλαβε Πρόεδρος της πρωτοβουλίας Future-Ready Business. «Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, δεν είναι απλά και μόνο η αξιολόγηση των επιχειρήσεων ως προς την ετοιμότητά τους για το μέλλον, αλλά η επιθυμία μας να συμβάλλουμε στην ανάδειξη και στον διαμοιρασμό καλών πρακτικών και εμπειριών, που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους να προετοιμαστούν για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις επερχόμενες κρίσεις και προκλήσεις», ανέφερε ο ίδιος.

Στη συνέντευξη που παρέθεσε κατά την παρουσίαση

του διαγωνισμού Future-Ready Business, ο Σ. Αναστασόπουλος υπογράμμισε τη σημασία της πρωτοβουλίας που ανέλαβαν από κοινού ο Σύνδεσμος ΑΕ & Επιχειρηματικότητας, το Συμβούλιο της Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας και η Boussias.

Ο Σ. Αναστασόπουλος είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην Πετσιάβας ΑΕ, Πρόεδρος ΔΣ στον Σύνδεσμο ΑΕ και Επιχειρηματικότητας, καθώς και Πρόεδρος στο Συμβούλιο της Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.futurereadybusiness.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα