H Leroy Merlin στήριξε την ελληνική κοινωνία και το 2022

Η Leroy Merlin συνεχίζει να στέκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία και να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της #giakalo. Η εταιρεία, πιστή στο όραμα και τις δεσμεύσεις της, ενεργοποίησε και το 2022 όλους τους πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας:

«Φροντίζουμε Για Την Κοινωνία», «Φροντίζουμε Για Το Παιδί», «Φροντίζουμε Για Το Περιβάλλον», «Φροντίζουμε Για Το Μέλλον», «Φροντίζουμε Για Την Ομάδα» και πραγματοποίησε

συνολικά 85 δράσεις κοινωνικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόσφερε υποστήριξη σε κοινότητες, ΜΚΟ, στο σύστημα υγείας αλλά και στους ανθρώπους της μέσα από στοχευμένες ενέργειες, ενώ 115 εθελοντές της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά σε αυτές.

Η Άσπα Νικολοπούλου, Brand Communication Business Leader της Leroy Merlin Ελλάδας, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Στη Leroy Merlin, ακολουθούμε τη φιλοσοφία του να “μοιραζόμαστε” τη δύναμη, την τεχνογνωσία και τα προϊόντα #giakalo. Με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ενεργοποιούμε όλους τους μηχανισμούς που διαθέτουμε -υλικούς και ανθρώπινους- για να στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία και τους ανθρώπους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα