Πάνω από 60 ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0

Το συνέδριο για το αθλητικό management «Front Runners in Sports Management 5.0» επιστρέφει, με πάνω από 60 ομιλητές και θεματικές ενότητες που αφορούν στον αθλητικό τουρισμό, τη βιωσιμότητα, τον αθλητισμό και την αθλητική βιομηχανία.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί για 5η χρονιά, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Deree

Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου είναι υβριδική και οι δύο επόμενες θα πραγματοποιηθούν online, με δωρεάν παρακολούθηση.

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει το Sports Management Program και το Sports Management Student Society του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, με το Center of Excellence in Food, Tourism & Leisure, The American College of Greece και την ActiveMedia Group. Σημειώνεται ότι η Μοτοδυναμική, ως platinum χορηγός του συνεδρίου, έδωσε φέτος την ευκαιρία σε έναν σπουδαστή να κερδίσει μια θέση στους ομιλητές του συνέδριου.

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό Drive Change Speaker Contest Powered by Μοτοδυναμική και ο νικητής βρεθεί ανάμεσα σε γνωστά ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα