Όμιλος Softone: Στρατηγική επένδυση στην Global Sustain

Ο όμιλος εταιρειών Softone, πάροχος cloud-based business λύσεων στην Ελλάδα, ανακοινώνει στρατηγική επένδυση στην Global Sustain, την αναγνωρισμένη εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων στον χώρο του ESG (E-Environmental, S-Social, G-Governance).

Μέσα από αυτήν την επένδυση,

ο όμιλος Softone θα αποκτήσει μέρος του μετοχικού κεφαλαίου της Global Sustain. Μαζί θα δημιουργήσουν μια νέα εταιρεία που θα εστιάσει στη δημιουργία πλατφορμών ESG με στόχο την αυτοματοποίηση στη συλλογή, αξιολόγηση και διαχείριση δεδομένων που αφορούν πρακτικές περιβαλλοντικής (E), κοινωνικής (S) και εταιρικής διακυβέρνησης (G). Η σύμπραξη των δυο εταιρειών δρομολογεί την ανάπτυξη καινοτόμων cloud-based πλατφορμών που θα ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις ESG κάθε επιχείρησης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών Softone, Πάνος Μαρτίνης, δήλωσε: «Είμαστε διπλά περήφανοι γιατί η επένδυση αυτή, πέρα από τις επιχειρηματικές συνέργειες, θα δημιουργήσει την τεχνολογία και τις συνθήκες που θα φέρουν τα θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και ορθής εταιρικής διακυβέρνησης στο επίκεντρο της στρατηγικής και διοίκησης όλων των ελληνικών επιχειρήσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα