Ο όμιλος Goody’s-Everest συνεχίζει την επέκταση στο εξωτερικό

Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της επέκτασης του ομίλου εστίασης Goody’s-Everest στο εξωτερικό μετά την πανδημία, το 2022, τα Goody’s Burger House εγκαινίασαν το πρώτο τους κατάστημα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας τον περασμένο Δεκέμβριο. Το κατάστημα, συνολικού εμβαδού 500μ², βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, λειτουργεί προσφέροντας όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες και αναπτύσσεται σε δύο ορόφους.

Το πλάνο ανάπτυξης

του ομίλου περιλαμβάνει δύο ακόμα καταστήματα μέσα στο έτος στην πόλη του Ριάντ και την επέκταση σε άλλες πόλεις. Παράλληλα, λίγους μήνες νωρίτερα, τα Goody’s Burger House άνοιξαν νέο κατάστημα στη Suceava της Ρουμανίας, με στόχο τη σταδιακή επέκταση στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Aντίστοιχο είναι και το πλάνο επέκτασης στην Κύπρο, όπου η επιστροφή του σήματος ξεκίνησε, από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2022, με ένα κατάστημα στη Λεμεσό και σχεδιασμό για ανάπτυξη σε όλη τη χώρα.

Επίσης, τα Flocafe Espresso Room απέκτησαν το πρώτο καταστήμα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα του Κατάρ, ενώ δεύτερο κατάστημα ετοιμάζεται να λειτουργήσει, τις επόμενες ημέρες, στην περιοχή Msheireb της Ντόχα. Τέλος, το 2022, ξεκίνησαν τη διεθνή τους ανάπτυξη τα Everest, με το πρώτο κατάστημα στη Β. Μακεδονία, στο εμπορικό κέντρο Vero Center στα Σκόπια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Goody’s-Everest,