Ο Αλέξανδρος Καμάρας αποχωρεί από την Imperial Brands

Ο Αλέξανδρος Καμάρας αποχωρεί από την Imperial Brands, μετά από 38 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία. Τα τελευταία 26 χρόνια ηγήθηκε της Imperial, αρχικά στην Ελλάδα και κατόπιν στις 13 αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEE) και πλέον αποφάσισε, όπως επισημαίνει σε LinkedIn post

του, να αφήσει τον επιχειρηματικό κόσμο και να κυνηγήσει προσωπικά του σχέδια, τα οποία αφορούν κάποιες επενδύσεις που θα πραγματοποιήσει σύντομα.

Στο post, δηλώνει ευγνώμων στην Imperial Brands για τις ευκαιρίες, την εμπιστοσύνη, την υποστήριξη και την αναγνώριση όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και υπερήφανος για την ομάδα SEE και τα επιτεύγματά της.

Επιπλέον, δήλωσε στο DF: «Θα ήθελα να προσθέσω τη μεγάλη ικανοποίηση μου γιατί, τα τελευταία 26 χρόνια, η Ελλάδα αναδείχθηκε σταδιακά στο διοικητικό κέντρο της Imperial Brands στη ΝΑ Ευρώπη, υπεύθυνη για 13 χώρες (με σημαντικότερες τις Ιταλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία), με πολλές μεγάλες επιτυχίες, όπως η ανάπτυξη των τσιγάρων Davidoff, η πρώτη θέση στην αγορά των ηλεκτρονικών με το Myblu και η πρόσφατη πετυχημένη είσοδος στην αγορά των θερμαινόμενων με το Pulze & iD». Τη θέση του θα αναλάβει η Sophie Hogg, η οποία αυτήν τη στιγμή κατέχει τον ρόλο της General Manager Austria & Switzerland.

Keywords
Τυχαία Θέματα