Πέντε βραβεία για την Πλαίσιο Computers

Η Πλαίσιο διακρίθηκε για τις καμπάνιες που έτρεξε μέσα στο 2022, αποσπώντας πέντε βραβεία στα Influencer Marketing Awards 2023, μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά από την Boussias.

Συγκεκριμένα, το social media team της Πλαίσιο απέσπασε τρία βραβεία για την καμπάνια «Οι Black Friders του Πλαισίου!», δύο Bronze και ένα Silver βραβείο στις κατηγορίες «Best in Retail,

Most Creative Campaign with Influencers» και «Best Occasion-based Influencer Marketing», με πρωταγωνιστές τους TechItSerious, Γ. Βαγιάτα, Katerina Op, iMikriOllandeza, Η. Γκότση, Natasha Kay, Χ. Ράφτα. Επιπλέον, Bronze διάκριση για την κατηγορία «Best Use of You Tube for Influencer Marketing» έλαβε για την καμπάνια «Το Πλαίσιο είναι στο YouTube… και ήρθε για να μείνει!», ενώ τέλος η καμπάνια «Buy a Performance Laptop and Win a Performance Car ft. Dionysis Atzarakis» βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best Influencer Marketing for Sales» με Bronze βραβείο.

«Όλες αυτές οι διακρίσεις οφείλονται στην ομάδα και το mindset των #plaisiopeople, το οποίο την κινητοποιεί να αξιοποιεί κατάλληλα όλα τα διαθέσιμα εργαλεία, δημιουργώντας περιεχόμενο που ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα και την αυθεντικότητά του. Εξάλλου, η αγάπη για το αντικείμενο, το realtime content και οι δυνατές συνεργασίες με top creators αποτελούν τη “συνταγή” που πάντα θα κερδίζει», αναφέρει η εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα