Ο Eka Ruola στο Golden Drum Hall of Fame

Ο Eka Ruola, Chief Creative Officer και Πρόεδρος του Nitro Group από τη Φινλανδία, γίνεται το νεότερο μέλος του Golden Drum Hall of Fame. Σε αυτήν την ομάδα συμμετέχουν «οραματιστές και ονειροπόλοι που έχουν αγωνιστεί με θάρρος και πάθος για την πρόοδο του δημιουργικού κλάδου και όχι μόνο», επισημαίνεται

σε σχετική ανακοίνωση.

Το Hall of Fame ιδρύθηκε το 2010 και τιμά εκείνους που, μέσω της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας και της προσωπικής τους ζωής, είχαν σημαντικό αντίκτυπο στη δημιουργικότητα.

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και υπερήφανος, αλλά και νιώθω ταπεινός για τη συμπερίληψή μου στο Hall of Fame του Golden Drum. Αυτό το φεστιβάλ κατέχει πραγματικά ένα μοναδικό μέρος στην καρδιά μου. Η πρώτη διεθνής κριτική επιτροπή που συμμετείχα, ήταν εκεί και με την πάροδο των χρόνων το Golden Drum παρέμεινε δίπλα μου με πολλούς τρόπους», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Eka Ruola, Nitro Group.

Ο Ruola είναι ένας από τους πιο βραβευμένους Φινλανδούς δημιουργικούς διευθυντές – τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η δουλειά του έχει βραβευτεί σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις βραβείων, όπως Golden Drum, Cannes Lions, Clio Awards, The One Show, LIA και Effie’s.

Keywords
Τυχαία Θέματα