Από τη The Kompany το opening event του 1ου καταστήματος Alûstre στην Αθήνα

Η The Kompany ανέλαβε τον σχεδιασμό και την οργάνωση του opening event του πρώτου καταστήματος του πρόσφατα βραβευμένου ως «New Danish Brand of the Year», Alûstre, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Το event πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 25 Απριλίου.

Το κατάστημα είναι το δεύτερο στην Ελλάδα, με το πρώτο να βρίσκεται στη Μύκονο,

το opening event του οποίου είχε αναλάβει και πάλι η The Kompany. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος beauty editors, δημοσιογράφων, bloggers, influencers και celebrities, μεταξύ των οποίων η Μαρία Σαράφογλου, η Έβελυν Καζατζόγλου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Βάσια Κωσταρά, η Έλενα Γαλύφα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Αναστασία Περράκη, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και η Gaia Mercuri.

Κατά τη διάρκεια του event, οι καλεσμένοι γνώρισαν από κοντά το νέο κατάστημα και προϊόντα Alûstre σε μια luxury εμπειρία ομορφιάς καθώς και τον ιδρυτή του brand, Hans Hornemann. Το «παρών» έδωσε και ο makeup artist, Freddy Kalobratsos, Creative Beauty Director της εταιρείας, ο οποίος μύησε τους καλεσμένους στην τεχνική DiamondInfused. Μετά τα εγκαίνια του καταστήματος, ακολούθησε γεύμα στο rooftop ξενοδοχείου. Αξίζει να αναφερθεί πως το «αποτύπωμα» της εκδήλωσης στα social media άφησαν οι σχεδόν 200 αναρτήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα