Νέα καμπάνια με βίντεο «how-to» από το TikTok

Το TikTok for Business έχει ξεκινήσει καμπάνια κωμικών videos «how-to» για να δείξει στα brands πώς να χρησιμοποιούν τα διαφημιστικά εργαλεία της πλατφόρμας. Σε παραγωγή της Gravity Road, το «Easy as pie (chart)» θα «τρέξει» σε όλες τις αγορές της ΕΜΕΑ, ενώ θα προβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, αργότερα μέσα στο έτος.

Επισημαίνοντας το εύρος των εργαλείων που

διαθέτει το TikTok για τους διαφημιζόμενους, η καμπάνια που αποτελείται από τρία σύντομα videos, παρουσιάζει κινούμενα σχέδια αντικειμένων να δίνουν συμβουλές στους marketers για το πώς να διαφημιστούν.

Μάλιστα, το λανσάρισμα της καμπάνιας ακολουθεί μια πρόσφατη μελέτη που ανέθεσε το TikTok στη Nielsen, η οποία κατέδειξε ότι μεταξύ 2020 και 2022, οι πληρωμένες διαφημίσεις για μεγάλες μάρκες καταναλωτικών προϊόντων ήταν 64% πιο αποτελεσματικές σε σύγκριση με άλλα ψηφιακά μέσα.

Η Kate MacKenzie, B2B Μarketing and Communications Lead στo TikTok, δήλωσε: «Με εργαλεία όπως το Creative Exchange και το Creator Marketplace, η δημιουργία διαφημίσεων στο TikTok είναι εύκολη. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να το δείξουμε αυτό, από το να συνεργαστούμε με τον εξαιρετικό δημιουργό του TikTok, Sam Cotton, φτιάχνοντας τις δικές μας διαφημίσεις».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα