Νέα καμπάνια DDB για το ρύζι Agrino

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα καμπάνια για το ρύζι Agrino, αποτελούμενη από 3 ταινίες με κεντρικό μήνυμα «Το ρύζι το σωστό» και πρωταγωνίστρια τη «5΄mum», Έλενα Χαραλαμπούδη. Στην καμπάνια, που «υπογράφει» η DDB, η «5΄mum» προτείνει, με χιούμορ και fun διάθεση, το σωστό ρύζι

για την κάθε περίσταση και μια πρόταση συντονισμένη με τις διατροφικές ανάγκες του σήμερα.

«Άλλωστε κανένα ρύζι της Agrino δεν είναι ίδιο με τα υπόλοιπα», όπως και κανένα γεύμα δεν είναι απλώς ένα γεύμα. Όλα «κρύβουν» από πίσω τους ανησυχίες, επιθυμίες, και προσδοκίες. Η πρώτη ταινία προτείνει το ιδανικό ρύζι για τη «Γνωριμία με τους γονείς του Νίκου», και είναι το Bella για πιλάφι, το πρώτο, όπως επισημαίνεται, ρύζι στον κόσμο με αναγραφή του παραγωγού πάνω στο πακέτο, εν προκειμένω του Σάββα Ευγενίδη από τα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Στη δεύτερη ταινία, η πρωταγωνίστρια θέλει να «Πειραματιστεί» με μία συνταγή που «ανανεώνει τη σχέση» και αμφιταλαντεύεται μεταξύ του αυθεντικού Basmati για περιπέτεια στην ανατολή και του Exotic Wild για κάτι πιο «άγριο».

Στην τρίτη περίσταση «Έχω ζωή και έξω από την κουζίνα», το ρύζι το σωστό είναι ξεκάθαρα το ριζότο Greek Gourmet με ελληνική τρούφα από τα Γρεβενά που είναι έτοιμο σε 14΄. Η νέα καμπάνια «τρέχει» σε τηλεόραση και digital. Την παραγωγή ανέλαβε η Stefi & Lynx Productions, σε σκηνοθεσία του Άκη Μυτακίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα