Η Pepco γιορτάζει τα 30 καταστήματά της στην Ελλάδα

Η Pepco πραγματοποίησε τα εγκαίνια του 30ου καταστήματός της στην Ελλάδα και το γιορτάζει. Η στρατηγική επέκταση της Pepco σηματοδοτεί, όπως επισημαίνει η ίδια, τη βαθιά εμπιστοσύνη της στην ελληνική αγορά.

Η επωνυμία στοχεύει να επαναπροσδιορίσει το τοπίο της λιανικής, «προσφέροντας μόδα και οικιακά είδη με γνώμονα την αξία, κάνοντας τις κομψές επιλογές προσιτές σε όλους».

Η γιορτή για το

ορόσημο των 30 καταστημάτων ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου στο ολοκαίνουργιο κατάστημα της Καλαμάτας και θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια σε επιπλέον σημεία σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η Pepco προσφέρει στους πελάτες αποκλειστικές προσφορές και δραστηριότητες. Ενδεικτικά, στο κατάστημα της Καλαμάτας, οι αγοραστές συμμετείχαν σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι κουίζ με επίκεντρο το εμπορικό σήμα της Pepco, για να κερδίσουν κουπόνια.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάσαμε τα εγκαίνια του 30ου καταστήματός μας στην Ελλάδα», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Βλάσσης, Manager στην Pepco Greece. «Αυτή η επέκταση αντανακλά τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικά είδη μόδας και οικιακής χρήσης σε προσιτές τιμές σε ακόμα περισσότερες ελληνικές οικογένειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα