Νέα εργαλεία από IPG και Zefr για την αντιμετώπιση της SoMe παραπληροφόρησης

Η IPG Mediabrands και η data platform Zefr επεκτείνουν την υφιστάμενη σχέση για να βοηθήσουν τα brands να αποφύγουν την παραπληροφόρηση στις καμπάνιες σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Marketing Dive. Οι πελάτες της Mediabrands θα αποκτήσουν πρόσβαση στα προσαρμοσμένα Media Responsibility Profiles της Zefr

πριν από το λανσάρισμα μιας καμπάνιας.

Τα προσαρμοσμένα dashboards θα βοηθούν τις επωνυμίες να αποφύγουν την παραπληροφόρηση που έχει δημιουργηθεί από τους χρήστες, ενώ, επίσης, προσαρμοσμένοι αλγόριθμοι video θα βελτιώσουν την υπεύθυνη εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στο programmatic video. Το unit performance της IPG, η Kinesso θα τροφοδοτήσει αυτά τα αποτελέσματα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εστιάζει την προσοχή στο κόστος της εμφάνισης διαφημίσεων κοντά σε παραπληροφόρηση, ένα ζήτημα που απασχολεί όλο και περισσότερο τους marketers εν μέσω αμφιλεγόμενων εκλογικών αναμετρήσεων και της ανόδου του generative artificial intelligence και των deepfakes. Με τη διαφημιστική δαπάνη να συνεχίζει να εισρέει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Magna και η Zefr εφιστούν την προσοχή στο πώς η παραπληροφόρηση μπορεί να επηρεάσει τη φήμη ενός εμπορικού σήματος.

(Πηγή: Marketing Dive)

Keywords
Τυχαία Θέματα