Νέα Global VP Strategic Initiatives στη Mars Pet Nutrition

Η Helen Warren-Piper είναι η νέα Global Vice President Strategic Initiatives της Mars Pet Nutrition, η οποία θα επικεντρωθεί στις στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας. Η Helen ήταν προηγουμένως επικεφαλής ανάπτυξης της εταιρείας για την Ευρώπη και έχει, επίσης, διατελέσει Γενική Διευθύντρια

της επιχείρησης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο παρελθόν, η ίδια εργαζόταν σε διάφορες ηγετικές θέσεις στις P&G, United Biscuits και Premier Foods, όπου διετέλεσε Marketing/R&D Director πριν ενταχθεί στον όμιλο Mars. Σημειώνεται πως το τμήμα Mars Pet Nutrition περιλαμβάνει περίπου 50 brands κατοικίδιων ζώων, συμπεριλαμβανομένων των σειρών Pedigree, Whiskas, Sheba και Cesar. Ως αντικαταστάτρια της Helen, ορίστηκε η Melodie Nye η οποία, αναλαμβάνει τη θέση της επικεφαλής ανάπτυξης του ομίλου.

Ο Deri Watkins, Περιφερειακός Πρόεδρος της Mars Pet Nutrition Europe, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Helen. Το όραμά της μας βοήθησε να μετασχηματίσουμε τον οργανισμό ανάπτυξής μας στην Ευρώπη, καθώς δημιούργησε ένα Κέντρο Αριστείας Ψηφιακού Marketing, το οποίο υλοποίησε την πρώτη μας στρατηγική ανάπτυξης με επίκεντρο το ψηφιακό marketing, προσθέτοντας αξία στα brands μας, μέσω της καινοτομίας, της βιωσιμότητας και του σκοπού».

(Πηγή: Marketingweek)

Keywords
Τυχαία Θέματα