Καμπάνια της AMG Media για την Wargaming

Το ιστορικό πλοίο «Βέλος» είναι πλέον διαθέσιμο με Έλληνα καπετάνιο στο παγκοσμίου φήμης παιχνίδι World of Warships, και η AMG Media έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διαφημιστική προβολή του στην Ελλάδα, για την Wargaming.

Η καμπάνια η οποία έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του έτους, περιλαμβάνει αρχικά τη προσθήκη backdrops σε λεωφορεία

των κυριότερων διαδρομών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Με αυτόν τον τρόπο, η διαφήμιση στοχεύει το κατάλληλο κοινό και διασφαλίζει τη μέγιστη απήχηση και ορατότητα για την Wargaming.

Η καμπάνια περιλαμβάνει ακόμα διαφήμιση στα πλοία της Blue Star Ferries, σε κομβικά σημεία ορατά από όλους τους επιβαίνοντες, διευρύνοντας έτσι την καμπάνια σε όσους μετακινούνται και μέσω θαλάσσης.

Η AMG Media είναι ένα 360° Marketing Agency που ειδικεύεται σε Event Production, Business Development και Digital & Influencer Marketing σε όλα τα Βαλκάνια, το Ισραήλ, την Τουρκία και τη Γερμανία, διαθέτοντας στο δυναμικό της παραπάνω από 50 in-house influencers και διοργανώσεις όπως τα Digital Expo και Waterboom Festival. Πέρα από τη λειτουργία ως agency, η AMG Media δημιουργεί, προτείνει και υλοποιεί λύσεις για αποδοτική στρατηγική εισαγωγής ενός brand στην ευρύτερη αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα