Η Novibet είναι ο νέος Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ Κηφισιά

Η Novibet και η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τη Novibet να αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Με οδηγό την προώθηση των αξιών του «ευ’ αγωνίζεσθαι», η Novibet γίνεται συνοδοιπόρος της ΠΑΕ Κηφισιά, σε μία περίοδο που η ομάδα κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια θέση στη SuperLeague. Κοινός στόχος αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ΠΑΕ Κηφισιά

και η εδραίωσή της στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε: «Η ομάδα κατέκτησε το μεγάλο της στόχο τον περασμένο Ιούνιο, την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συνεπώς, είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε και εμείς ένα μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου, που έχει αξιοσημείωτη ανοδική πορεία τα τελευταία έντεκα έτη. Σε αυτή την στιγμή ορόσημο, η χορηγική συνεργασία έχει ως σκοπό την ανάδειξη του πολυπλεύρου χαρακτήρα του ποδοσφαίρου, να προσελκύσει νέους στα γήπεδα, αλλά και να προωθήσει τις αξίες του υγιούς αθλητισμού. Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας, να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή τη νέα πορεία, καθώς και στις πρωτοβουλίες που θα υλοποιήσουμε από κοινού με τον Σύλλογο και θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές της ευρύτερης περιοχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα