Καμπάνια Fitness@home από Telemarketing και Mediacube

Στο πλαίσιο του #MenoumeSpiti.

Η Telemarketing αντέδρασε άμεσα στις συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω της επιβολής των μέτρων για τον κορωνοϊό, με προσφορές σε είδη και αξεσουάρ γυμναστικής, υλοποιώντας την καμπάνια Fitness@home, για να καλύψει τη ζήτηση που δημιουργήθηκε στην αγορά από το κλείσιμο των γυμναστηρίων. Η Mediacube, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Telemarketing,

σχεδίασε και υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο πλάνο digital προβολής, για την επικοινωνία των προϊόντων.

Στα μέσα που επιλέχθηκαν, όπως τα Google Search, Display και Social Media, στόχος ήταν η αύξηση της επισκεψιμότητας στο site και η σταδιακή μετατροπή των χρηστών σε πελάτες, μέσω ενός καλά καθορισμένου marketing funnel και εφαρμογή δυναμικού remarketing. Η ενέργεια κατάφερε να ενισχύσει περαιτέρω την ήδη top selling κατηγορία της, ενώ παρουσίασε σημαντική άνοδο στις συνολικές πωλήσεις με +75% από την αρχή του έτους.

Συγκεκριμένα, ο Απρίλιος παρουσιάζεται κατά 45,5% πιο αποδοτικός από τον Μάρτιο και καταγράφεται ως ο πιο επιτυχημένος μήνας από τον Νοέμβριο του 2018. Συγκριτικά με τον περσινό Απρίλιο, το e-shop παρουσίασε αύξηση 15,19% στο conversion rate, 112,45% στα transactions και 155% αύξηση στο revenue.

Keywords
Τυχαία Θέματα