Δωρεές τεχνολογίας από τον όμιλο Quest

Στον ΕΟΔΥ και στο Υπουργείο Παιδείας.

O όμιλος Quest ανακοίνωσε τη δωρεά εξοπλισμού πληροφορικής συνολικής αξίας 500.000 ευρώ στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και στο Υπουργείο Υγείας. Παράλληλα

με τη δωρεά, στα σχολεία παρέχεται εκπαίδευση και υποστήριξη για την εφαρμογή ενός προγράμματος διδασκαλίας με το σύστημα και τα εργαλεία της Apple. Συγκεκριμένα ο όμιλος διαθέτει 1.000 iPad 4G στο Υπ. Παιδείας για άμεση αξιοποίηση από δημοτικά σχολεία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά και αργότερα για την εισαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος ψηφιακής διδασκαλίας.

Ο όμιλος αναλαμβάνει επίσης την εκπαίδευση του εκπαιδευτικού προσωπικού που θα χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Παράλληλα, σε συνεργασία με το Υπ. Υγείας, ο όμιλος προχωρά στη δωρεά 120 υπολογιστών και 15 πολυμηχανημάτων στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), διευκολύνοντας την παρακολούθηση των εξελίξεων στη μάχη κατά του Covid-19. Επιπλέον, έχει προσφέρει 2 αναπνευστήρες και σχετικά αναλώσιμα στο ΠΓΝ Αττικόν. Οι δωρεές του ομίλου Quest πραγματοποιούνται με τη συμβολή των θυγατρικών εταιρειών iSquare, Info Quest Technologies, Uni Systems, ACS, Cardlink και Quest Energy.

Keywords
Τυχαία Θέματα