Η Škoda στο L’Étape Greece by Tour de France presented by Škoda

Η Škoda έδωσε, για δεύτερη συνεχή, το «παρών» στην ποδηλατική διοργάνωση «L’Étape Greece by Tour de France presented by Škoda» ως ονομαστικός της χορηγός. Ο αγώνας διεξήχθη στην Αρχαία Ολυμπία, το Σάββατο 6 Απριλίου, με συμμετοχή αθλητών διπλάσια σε σχέση με το 2023 (σχεδόν 1.000 συμμετοχές). Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, το επίσημο αυτοκίνητό της, το αμιγώς

ηλεκτρικό Škoda Enyaq, ήταν ο πλοηγός των ποδηλατών στις διαδρομές «The Race» και «The Ride» των 128 και 76 χλμ. αντίστοιχα, ενώ έδωσε και την εκκίνηση των αγώνων.

Από τα highlights της διοργάνωσης ήταν η παρουσία στο stand της Škoda, του αυθεντικού Red Car του θρυλικού αγώνα Tour de France, Škoda Enyaq. Στον αγώνα συμμετείχαν και τέσσερις Έλληνες ποδηλάτες και μέλη της Škoda Cycling Team, οι Αργυρώ Μηλάκη, Περικλής Ηλίας, Μίλτος Γιαννούτσος και Ζήσης Σούλιος, τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις. Παράλληλα, στο stand της Škoda διεξήχθη και μια δράση ΕΚΕ.

Με κεντρικό μήνυμα «Μαζί κάνουμε κάθε χιλιόμετρο να μετράει για καλό σκοπό», η εταιρεία καλούσε το κοινό να ποδηλατίσει σε ειδική κατασκευή και να ολοκληρώσει τα 128 χλμ. της μεγάλης διαδρομής «The Race», ώστε να δωρίσει 20 ποδήλατα στα Παιδικά Χωριά SOS.

Keywords
Τυχαία Θέματα