Η P&G επενδύει στην εφοδιαστική αλυσίδα με επίκεντρο την Ελλάδα

H P&G, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στη χώρα μας, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics, μέσω της δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού hub με έδρα την Ελλάδα.

Το hub θα στελεχωθεί από μια νέα

ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι θα υποστηρίζουν από τη χώρα μας και τα 40 διανεμητικά κέντρα της εταιρείας στην Ευρώπη, σε λειτουργίες όπως εκείνες που σχετίζονται με τα αποθέματα, την ανάλυση επιπέδου εξυπηρέτησης, τις ποιοτικές διαδικασίες κ.ά. Το νέο αυτό σχήμα θα μπορέσει ταυτόχρονα, να αναπτύξει καινοτομίες και να εξάγει γνώση απαραίτητη για τη δημιουργία οικονομίας κλίμακος, μέσω του καλύτερου συντονισμού και της απρόσκοπτης λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η Ελλάδα επιλέχτηκε από την εταιρεία ως έδρα του νέου αυτού Center of Excellence, αφενός, λόγω της κομβικής γεωγραφικής της θέσης και των προοπτικών της χώρας στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αφετέρου, λόγω του υψηλού επιπέδου κατάρτισης του προσωπικού. Με αυτήν την αφορμή, η P&G πρόσφατα υποδέχτηκε φοιτητές Πολυτεχνικών σχολών στο Κέντρο logistics στον Ασπρόπυργο, για να γνωρίσουν τους ανθρώπους της εταιρείας και να διερευνήσουν προοπτικές που ανοίγονται στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα