Η Orange Advertising γιόρτασε τα 33 χρόνια λειτουργίας της

Η Orange Advertising γιόρτασε τα 33 χρόνια λειτουργίας της με δύο εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη στις 5/12 και στην Αθήνα στις 15/12. Η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, την πόλη από την οποία ξεκίνησε η Orange, πραγματοποιήθηκε στο Grand Ballroom

του Hyatt Regency Thessaloniki, ενώ στην Αθήνα στο Delta Restaurant, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η γαστρονομία των δύο εκδηλώσεων είχε την «υπογραφή» δύο βραβευμένων σεφ, του Απόστολου Αλτάνη στη Θεσσαλονίκη και του Δημήτρη Σκαρμούτσου στην Αθήνα. Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, η Δέσποινα Πορτοκάλη και ο Γαληνός Γιαγλής, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους, ενώ η πορεία των 33 χρόνων της εταιρείας αποτυπώθηκε επιγραμματικά σε ένα επετειακό video, σε σκηνοθεσία της Μέμης Κούπας.

Όπως δήλωσε η Δ. Πορτοκάλη: «Σπούδασα στη Θεσσαλονίκη χημικός και γνώρισα τη χημεία των ενώσεων, αλλά κατάλαβα ότι αυτό που πραγματικά με γεμίζει είναι η χημεία των ανθρώπων. Η χημεία των μηνυμάτων, των συναισθημάτων και των εμπειριών. Αυτό είναι η διαφήμιση και αυτόν τον δρόμο επέλεξα τελικά. Αυτόν υπηρετώ με πάθος εδώ και 33 χρόνια. Γιατί για μένα η διαφήμιση δεν είναι επάγγελμα, είναι πάθος. Είναι τρόπος ζωής με ήθος, αξίες, εντιμότητα, συνέπεια και συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα