Η Havas εγκαινιάζει νέο παγκόσμιο brand and design δίκτυο

Η Havas εγκαινίασε το δίκτυο Conran Design Group, μία νέα παγκόσμια ομάδα αφιερωμένη σε brand and design, η οποία συνδυάζει ταλέντα από την υφιστάμενη Conran Design Group

που ανήκει στη Havas, καθώς και από το «W» – το creative agency branding της Havas στη Γαλλία. Η ομάδα των 250 strategists και creatives του δικτύου θα εργάζεται σε Λονδίνο, Παρίσι, Βομβάη και Νέα Υόρκη με στόχο να εμπνεύσει την πρόοδο για τους πελάτες και να δώσει τη δυνατότητα στις μάρκες να έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο.

«Η Conran Design Group είναι μοναδικά εξοπλισμένη για να ηγηθεί αυτού του νέου δικτύου, με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στο strategic brand και design, μια ολιστική προσέγγιση και το πλεονέκτημα της παγκόσμιας κλίμακας με local touch», σχολίασε ο Yannick Bolloré, Chairman και CEO της Havas.

Για να σηματοδοτήσει το λανσάρισμα, η Conran Design Group κυκλοφόρησε τη νέα μελέτη, Citizen Brands, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι τα 20 κορυφαία «citizen brands» – εκείνα που είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τόσο του ατόμου όσο και της κοινωνίας – πέτυχαν κατά μέσο όρο πέντε φορές υψηλότερες αυξήσεις στις τιμές των μετοχών.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Havas,