Η Ford με νέα global Chief Marketing Officer

Τη θέση της global Chief Marketing Officer ανέθεσε στη Lisa Materazzo η Ford Motor Co.. Η Lisa Materazzo, η οποία προέρχεται από την Toyota όπου εργάστηκε για 20 χρόνια, θα αναφέρεται στον Πρόεδρο και CEO της Ford, Jim Farley και θα ηγείται

του προηγμένου σχεδιασμού προϊόντων και των δραστηριοτήτων marketing της εταιρείας και στα τρία ανθρωποκεντρικά business groups της, τα Ford Blue, Ford Model και Ford Pro.

Επιπλέον, θα επιβλέπει τη Ford Performance, το υψηλών επιδόσεων τμήμα μηχανοκίνητου αθλητισμού και racing, καθώς και την αγορά των πολυτελών οχημάτων Lincoln. Η Lisa Materazzo διαδέχεται την προηγούμενη CMO, Suzy Deering, η οποία αποχώρησε ξαφνικά από τη Ford τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Όσο περισσότερο παρακολουθούσα τα τολμηρά στοιχήματα που θέτει η Ford για το μέλλον, τόσο ήθελα να αποτελέσω μέρος της αποστολής της», δήλωσε η Lisa Materazzo. Επιπλέον, η αυτοκινητοβιομηχανία προχωρά και σε άλλες αλλαγές προσωπικού με την Elena Ford, Chief Customer Experience Officer της Ford να αναλαμβάνει τον ρόλο της Chief Dealer Engagement Officer και τον William Clay Ford III, γιο του Executive Chair της εταιρείας, Bill Ford, να εντάσσεται στην εταιρεία ως General Manager της Ford Performance.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα