Η Choose σχεδιάζει για τον ΕΟΑΝ

Στον «αέρα» βρίσκεται από σήμερα η νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) που υπογράφει η Choose Strategic Communications Partner. Η καμπάνια παρουσιάζει έρευνα για τα μικροπλαστικά και τις επιπτώσεις τους, όχι μόνο στο περιβάλλον, αλλά και στον άνθρωπο, θέτοντας το ερώτημα «Τι περιμένουμε για να μειώσουμε τη χρήση του πλαστικού;».

Με στόχο να αναδείξει τα αποτέλεσμα πρόσφατης έρευνας ιταλικών νοσοκομείων και πανεπιστημίων σύμφωνα με τα οποία τέσσερις στους έξι πλακούντες

γυναικών που γέννησαν πρόσφατα περιείχαν μικροπλαστικά, η καμπάνια παρουσιάζει συμβολικά την εικόνα ενός εμβρύου κατά τη διάρκεια υπερηχογραφήματος, στο οποίο ο αμνιακός σάκος έχει αντικατασταθεί από μια πλαστική σακούλα.

Με την προτροπή «Μειώνουμε – Ξαναχρησιμοποιούμε – Ανακυκλώνουμε», η καμπάνια τρέχει ήδη με καταχώρηση και video πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ, από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της στο διαδίκτυο, έχει προκαλέσει θετικές αντιδράσεις, αναδημοσιεύσεις και εκατ. προβολές μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.



Keywords
Τυχαία Θέματα