Στρατηγική συνεργασία Mastercard – Skroutz

Η Mastercard και η Skroutz ξεκινούν στρατηγική συνεργασία για την παροχή προνομίων στους κατόχους καρτών Mastercard για τις αγορές τους μέσα από το marketplace. Συγκεκριμένα, από τις 5-25 Δεκεμβρίου, οι καταναλωτές που θα κάνουν τις αγορές τους με κάρτα Mastercard από την κατηγορία Gaming του Skroutz,

θα κερδίζουν κουπόνι αξίας 10 ευρώ για τις επόμενες αγορές τους με κάρτα Mastercard σε οποιαδήποτε κατηγορία της πλατφόρμας, αξίας 50 ευρώ και άνω.

Η συνεργασία εγκαινιάστηκε στις 18 Νοεμβρίου με μία καμπάνια «Buy Now, Pay Later», κατά την οποία οι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας Mastercard έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αγορές αξίας άνω των 100 ευρώ από την πλατφόρμα της Skroutz, με έως 12 άτοκες δόσεις.

Ο Παναγιώτης Πολύδωρος, Country Manager της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα ανέφερε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη στρατηγική μας συνεργασία με τη Skroutz, το Νο 1 marketplace στην Ελλάδα και τις νέες δυνατότητες που μας προσφέρονται, για να παρέχουμε συνεχώς προστιθέμενη αξία στους κατόχους των καρτών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα