Ειδική προσφορά «Heros» από τη Celestyal

Στο πλευρό όλων εκείνων που μάχονται αυτές τις μέρες για την προστασία, την ασφάλεια και την ανακούφιση από τις πυρκαγιές που πλήττουν την Ελλάδα, η Celestyal εφαρμόζει ειδική πολιτική παρέχοντας έκπτωση στους εργαζόμενους της «πρώτης γραμμής», ύψους 25%.

Το ποσοστό εφαρμόζεται επιπλέον οποιασδήποτε άλλης τρέχουσας προσφοράς και αφορά σε επιλεγμένες κρουαζιέρες και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν

από τώρα έως και το τέλος του 2023 από μεμονωμένους ταξιδιώτες που κάνουν απευθείας κράτηση με τη Celestyal.

Συγκεκριμένα, η προσφορά διατίθεται σε ειδικές ομάδες όπως πυροσβέστες, μέλη εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας, εκπρόσωπους της αστυνομίας, επαγγελματίες και εθελοντές διασώστες, υγειονομικό προσωπικό και τα μέλη της οικογένειάς τους που ταξιδεύουν μαζί στην ίδια καμπίνα. Για την πραγματοποίηση της κράτησης είναι απαραίτητη η επίδειξη εγγράφου που αποδεικνύει ότι οι δικαιούχοι πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ο Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε σχετικά: «Σε μια περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα αντιμετωπίζει ιδιαίτερες προκλήσεις, είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες και αναγνωρίζουμε το πολύτιμο έργο όλων εκείνων που συμβάλλουν στη διατήρηση της ασφάλειας και της προστασίας της χώρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα