Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρώτο Grand Μασούτης στην Αττική

Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, το πρώτο Grand Μασούτης της Αττικής στη Γλυφάδα. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ, Γιάννης Μασούτης μαζί με στελέχη της εταιρείας υποδέχτηκαν τον κόσμο, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Σωτήρης

Αναγνωστόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, εκπρόσωποι φορέων και ΜΜΕ, συνεργάτες και πλήθος κόσμου.

Η συγκεκριμένη επένδυση ανήλθε σε 2 εκατ. ευρώ, με το κατάστημα να αναπτύσσεται σε επιφάνεια 2.000 τμ, σε δύο επίπεδα, με τον Θοδωρή Γεροστεργιούδη, Γενικό Διευθυντή, να αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι «σε αυτά τα μεγέθη καταστημάτων πιστεύουμε». Σύντομα αναμένεται να ανοίξουν τις πόρτες τους άλλα 3 Grand Μασούτης στην Αττική, ενώ το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας για το 2024 ανέρχεται σε 22 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει τη δημιουργία επιπλέον 10-12 καταστημάτων.

Το Grand Μασούτης στη Γλυφάδα διαθέτει τμήμα μαναβικής, κρεοπωλείου, κοπής αλλαντικών και τυροκομικών, ιχθυοπωλείο, ζαχαροπλαστείο και τμήμα έτοιμου φαγητού και sushi, κάβα, τμήμα παντοπωλείου, απορρυπαντικών, χαρτικών, εποχιακών ειδών, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσης, ειδών ταξιδιού και ανθοπωλείο. Σχεδιάστηκε με έμφαση στην άνετη πρόσβαση και περιήγηση για ΑμεΑ ενώ ακολουθεί υψηλές περιβαλλοντικές προδιαγραφές με βιοκλιματικά στοιχεία.

Ενδεικτικά, στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται ειδικά φίλτρα που συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια, ενώ τα καρότσια και τα καλάθια πελατών είναι από χρησιμοποιημένα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων, ηλεκτρικών μικροσυσκευών. Τα εγκαίνια συνοδεύονται από πλήθος προσφορών, διαγωνισμών και προωθητικών ενεργειών.

Keywords
Τυχαία Θέματα