Vodafone Ελλάδας: Ενισχυμένος κύκλος εργασιών και ανάπτυξη του Vodafone TV

Με ισχυρή δυναμική σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης ολοκλήρωσε το α’ εξάμηνο του ημερολογιακού έτους η Vodafone Ελλάδας. Η εταιρεία παρέμεινε προσηλωμένη στη συνεπή υλοποίηση του επενδυτικού της σχεδίου, ύψους 600 εκατ. ευρώ, σε υποδομές δικτύων νέας γενιάς για τη διείσδυση των υπερυψηλών ταχυτήτων σε κάθε γωνιά της χώρας.

Για την περίοδο Ιανουαρίου – Μαΐου 2023, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, ο κύκλος εργασιών

της Vodafone Ελλάδας αυξήθηκε κατά 5,9%. Στην κινητή, η πελατειακή βάση παρέμεινε σταθερή στους 4.251.000, είναι, ωστόσο, αξιοσημείωτο ότι καταγράφηκε αύξηση των συμβολαίων κατά 3,21% και στη σταθερή, η πελατειακή βάση, επίσης, σταθεροποιήθηκε στους 946.000 πελάτες.

Το Vodafone TV, χάρη στις πρόσφατες συμφωνίες με Disney+ και Warner Bros – Discovery, το πρώτο εξάμηνο του 2023 απέκτησε περίπου 20.000 νέους συνδρομητές, που μεταφράζεται σε επταπλάσια αύξηση νέων συνδρομητών σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο. Παράλληλα, η εταιρεία παρέμεινε πιστή στον εταιρικό της σκοπό, αρχής γενομένης από τον ανελαστικό στόχο του 2030 για την εξάλειψη των εκπομπών ισοδυνάμου διοξειδίου του άνθρακα από τις δραστηριότητές της και από ολόκληρη την αλυσίδα αξία της έως το 2040.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία επένδυσε στρατηγικά σε πολιτικές και μέσα εξοικονόμησης ενέργειας, με αποτέλεσμα στο δίκτυό της να έχει επιτευχθεί το τελευταίο έτος αποτροπή εκπομπής άνω των 150.000 τόνων ισοδυνάμου διοξειδίου του άνθρακα, ενώ το 100% των αποβλήτων του δικτύου μεταπωλείται ή ανακυκλώνεται.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης, δήλωσε: «Σε ένα περιβάλλον αδιάκοπων κρίσεων και ασύμμετρων διεθνών πιέσεων, η Vodafone Ελλάδας, σήμερα, 30 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας της στη χώρα μας, είναι πιο έτοιμη από ποτέ να απαντήσει στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Vodafone Ελλάδας, Ενισχυμένος, Vodafone TV,Vodafone elladas, enischymenos, Vodafone TV