Νέες διακρίσεις για τη Novartis Hellas

Η Novartis Hellas απέσπασε μια σειρά διακρίσεων, οι οποίες αφορούν στην εταιρική υπευθυνότητα, την εξωστρέφεια, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η συμπερίληψη στις 20 Most Admired Companies in Greece 2023 από το Fortune, το Πλατινένιο βραβείο και ο Ειδικός Έπαινος «Best in Workplace» από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute), όπως και η αξιολόγηση Gold σύμφωνα με τον «ESG Transparency Index» από το Forbes, αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις επιδόσεις της εταιρείας στην εταιρική υπευθυνότητα και τη βιωσιμότητα.

Ο

Κώστας Παπαγιάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas, δήλωσε: «Ακολουθώντας πιστά την αποστολή μας να βοηθάμε τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο και καλύτερα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε μακροπρόθεσμη αξία για τις κοινωνίες και τις οικονομίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Οι διακρίσεις που λάβαμε αποτελούν αναγνώριση του έργου μας και μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες στο μέλλον, με έμφαση στους ανθρώπους μας, στο περιβάλλον, στους ασθενείς και στην τοπική κοινωνία».

Keywords
Τυχαία Θέματα