To Google News Showcase έφτασε και στην Ελλάδα

Ξεκίνησε η διάθεση στην Ελλάδα του Google News Showcase, ενός αδειοδοτικού προγράμματος επιμέλειας και επιλογής ειδήσεων στο διαδίκτυο. Μεταξύ των εκδοτικών οργανισμών που υπέγραψαν σύμβαση με το Google News Showcase στην Ελλάδα είναι οι 24 Media, AtticaMedia Group,

DPG Digital Media Group, iefimerida, Kathimerini, Liquid Media, Newsit, Proto Thema, και The Huffington Post Greece.

Panels του News Showcase από τους συνεργάτες στην Ελλάδα θα αρχίσουν να εμφανίζονται σταδιακά στο Google News, σε Android, iOS και στο διαδίκτυο, καθώς και στο Discover, σε iOS και Android. Οι συμβεβλημένοι εκδότες στην Ελλάδα θα δημιουργούν panels του News Showcase που θα προσφέρουν στους αναγνώστες περισσότερους τρόπους διάδρασης με τις ειδήσεις και θα τους παραπέμπουν στα πλήρη άρθρα των ειδησεογραφικών τους ιστότοπων.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους εκδότες να ενισχύσουν τη σχέση τους με τους αναγνώστες, ενώ ταυτόχρονα τους παρέχει αμεσότερο έλεγχο της παρουσίασης και του branding του περιεχομένου τους. Στο Google News Showcase, οι εκδότες μπορούν να επιλέξουν τη χρήση μιας επιπλέον λειτουργίας του, μέσω της οποίας η Google αναλαμβάνει τη δαπάνη για την πρόσβαση των αναγνωστών σε περιεχόμενο που απαιτεί συνδρομή.

Keywords
Τυχαία Θέματα