Content Marketing Awards 2023: Στην κορυφή με μοναδικό καινοτόμο περιεχόμενο!

Αποτελεσματικότητα, πρωτοτυπία και καινοτομία ξεχώρισαν στην τελετή απονομής των Content Marketing Awards 2023 της Boussias Events, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ». Το «παρών» στην τελετή έδωσαν εκπρόσωποι του δημιουργικού και επιχειρηματικού κόσμου, ενώ παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Πέτρος Κουμπλής. Χορηγός των βραβείων υπήρξε η Knowcrunch.

Οι κορυφαίες διακρίσεις
Τις κορυφαίες διακρίσεις της βραδιάς απέσπασαν:

Η ΒΒDO ως Content Agency of the Year.Η Κωτσόβολος ως Content Brand of the Year.

Τα platinum

βραβεία της βραδιάς
Αντίστοιχα, τα Platinum βραβεία απέσπασαν:

Η Marketing Greece, στην ενότητα «Best per Industry» για την υποψηφιότητα «Epirus | Echoes of Eternity».Η Syco Branding Agency, στην ενότητα «Best in Strategy» για την υποψηφιότητα «Generali. Uniquely Awesome & Awesomely unique!».Η Κωτσόβολος, στην ενότητα «Best in Distribution» για την υποψηφιότητα «Μπλακ Φράιντεϊ».Βασίλης Σταθόπουλος, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής

«Το content marketing δίνει ζωή στα brands»
Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 25 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία του Βασίλη Σταθόπουλου, Director of Strategy & Content, Ad World. Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Content Marketing Awards δήλωσε σχετικά: «Ξεκινήσαμε με ένα μεγάλο στοίχημα φέτος. Πώς να αναδείξουμε τις καλύτερες πρακτικές content marketing στην ελληνική αγορά. Είμαστε μια χώρα με απίστευτο ταλέντο και αυτό φάνηκε από τις υποψηφιότητες που κληθήκαμε να αξιολογήσουμε, οι οποίες ξεπέρασαν τις προσδοκίες σε δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα για τα brands.

Ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά να βρίσκομαι στη θέση του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής των Content Marketing Awards. To content marketing έχει δύναμη, κάνει τα brands μας να έρχονται στη ζωή. Ξεκινά τη συζήτηση με το κοινό, δημιουργεί σχέσεις και μας βοηθά να ξεχωρίσουμε από τον “θόρυβο”. Μέσα από τα Content Marketing Awards, εκπέμψαμε για άλλη μια φορά τη σημαντικότητα αυτού του μηνύματος και της αξίας του content marketing για τις επιχειρήσεις».

Στο website των βραβείων www.contentmarketingawards.gr θα βρείτε αναλυτικό πίνακα των νικητών, στιγμιότυπα από την τελετή απονομής και επιπλέον φωτογραφικό υλικό.

Θοδωρής Νικολακόπουλος, Social Media Director, BBDO Athens

Content Agency of the Year
BBDO
«Τα brands να είναι up to date στα tribes τους και στην αγορά του digital»
«Είναι πλέον κοινά αποδεκτό ότι το content τροφοδοτεί τη σχέση των brands με το κοινό τους. Το περιεχόμενο πολύ γρήγορα “απογειώνει” και, το ίδιο γρήγορα, μπορεί να “προσγειώσει” ένα brand μέσα από τα social media. Δημιουργεί σχέσεις μίσους ή πάθους με το κοινό στο οποίο απευθύνεται ένα brand και, όσο εύκολα μπορεί να φέρει το πολυπόθητο engagement, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να το στερήσει, ανεξαρτήτως αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται το brand. Χρειάζεται γνώση, εμπειρία, σεβασμός στο κάθε μέσο και ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο προσέγγισης και στον σχεδιασμό content, προκειμένου να δημιουρηθεί humanized experience σε όλα τα touchpoints. Στην BBDO, λαμβάνοντας πάντα υπόψηιν τους στόχους του κάθε brand, τα ψυχογραφικά και τα trends που επικρατούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, διαμορφώνουμε την κατάλληλη στρατηγική περιεχομένου στην οποία βασίζουμε τις δημιουργικές μας ιδέες. Ο στόχος μας σε κάθε περίπτωση είναι να δημιουργούμε περιεχόμενο που ξεχωρίζει και βοηθά τα brands να είναι up to date στα tribes τους και στη διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά του digital. Η βράβευση της BBDO ως Content Agency of the Year στη φετινή διοργάνωσή των Content Marketing Awards αποτελεί την αναγνώριση του έργου και των ιδεών μας, που γίνονται πράξη χάρη στην αμέριστη στήριξη και την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε με τους πελάτες μας».

Δημήτρης Γκανέτσος, Head of Communications & Branding, Κωτσόβολος – Dixons South East Europe

Content Brand of the Year
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
«Ψάχνουμε συνέχεια το καινούργιο, το δημιουργικό, το διαφορετικό»
«Όταν η εταιρεία μας φέρνει συνεχώς νέες καινοτομίες, μας γεμίζει έμπνευση και αφορμές να δημιουργήσουμε πρωτότυπο και μοναδικό περιεχόμενο για τους πελάτες μας και όχι μόνο. Η διάκριση “Content Brand of the Year” είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας μιας ομάδας που συνέχεια ψάχνει το καινούργιο, το δημιουργικό, το διαφορετικό. Και είναι το καλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε να το κάνουμε, επενδύοντας ακόμα περισσότερο στη δημιουργία, άλλοτε πιο χρηστικού και άλλοτε πιο ψυχαγωγικού περιεχομένου, που πάντα έχει στόχο να κάνει τη διαφορά. Αυτό είναι #teamkotsovolos».

Νίκος Διαμαντόπουλος, Γενικός Διευθυντής, Marketing Greece

Platinum Award | Best Per Industry
MARKETING GREECE
«Στρατηγική επιλογή να θέσουμε στην πρώτη γραμμή το responsible travel»
«H platinum βράβευση της ταινίας “Epirus | Echoes Of Eternity” μας κάνει υπερήφανους για την ομάδα μας και τους συνεργάτες μας και, παράλληλα, αποτελεί μια επιβράβευση της στρατηγικής μας επιλογής να θέσουμε το responsible travel και τις αξίες του στην πρώτη γραμμή. Για εμάς, είναι κομβικής σημασίας προτεραιότητα να παροτρύνουμε τους ταξιδιώτες να ανακαλύπτουν με σεβασμό και να απολαμβάνουν με υπεύθυνο τρόπο την ταξιδιωτική εμπειρία που η χώρα μας προσφέρει».

Μαρία Λαμπροπούλου, Chief Marketing & Communications Officer, Generali Hellas

Platinum Award | Best In Strategy
SYCO BRANDING AGENCY & GENERALI
«Μοναδικά ξεχωριστό περιεχόμενο!»
«Οι φετινές διακρίσεις της Generali μας χαροποιούν ιδιαίτερα, καθώς επισφραγίζουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται διαχρονικά με την ίδια συνέπεια. Ταυτόχρονα, υπογραμμίζουν τη δέσμευση των ανθρώπων και των συνεργατών μας απέναντι στο όραμα της Generali να αποτελέσει έναν συνοδοιπόρο στις ζωές των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, βελτιώνοντας συνεχώς τις ζωές τους και στηρίζοντας τα όνειρά τους. Μαζί με τη Syco Branding Agency, καταφέραμε να μεταδώσουμε τη σημασία που έχει η μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου για εμάς, ως αφετηρία για τον σχεδιασμό προσωποποιημένων λύσεων, αλλά και να φωτίσουμε τα 190 χρόνια παρουσίας της Generali στις ζωές μας, αναδεικνύοντας τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας από το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα