TV & Video Conference: Οι εξελίξεις στην ελληνική αγορά

Σειρά καίριων ερωτημάτων που αφορούν την ελληνική αγορά θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του κεντρικού πάνελ του TV & Video Conference (www.tvandvideoconference.gr) που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Sofitel Athens Airport.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης ατζέντας του συνεδρίου, ανάμεσα σε αυτά θα είναι η cross-media/multi-channel μέτρηση (τόσο σε ό,τι αφορά εμπόδια όσο και επόμενα βήματα), η επανεξέταση του

RoI, ζητήματα clutter και κόστους αλλά και πιθανά νέα metrics όπως το attention. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι: Βάσω Μαργέλου (Media and Budgeting Senior Manager Fixed & Mobile, OTE Group), Νίκος Σύμπουρας (CEO, Tempo OMD Hellas) και Κάρολος Αλκαλάι (General Manager, Star).

Το συνέδριο είναι υπό την αιγίδα του ΣΔΕ και του ΙΑΒ Hellas και απευθύνεται σε ανώτατα/ανώτερα στελέχη τηλεοπτικών σταθμών, στελέχη εταιρειών που παράγουν ή/και διαθέτουν οπτικοακουστικό περιεχόμενο αποκλειστικά σε ψηφιακά Μέσα, διαφημιζόμενους, διαφημιστικές εταιρείες και media agencies, καθώς και συνεργάτες του κλάδου, όπως πάροχοι προγράμματος, τεχνολογίας και μετρήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα